Vihanneksia ja sirkusta Kontulan ostarin 50-v syntymäpäivillä

 

Tätä se kesä on! Kontulan ostari täyttää 50 vuotta ja sen kunniaksi ulkona on 20 astetta ja iloisia ihmisiä tekemässä yhdessä asioita. Live-jazz soi ja nauru raikuu. Hurjaruuth-teltta on jatkuvasti täynnä temppuilevia lapsia. Netasta oli ihanaa huomata oma sirkusopettaja kyseisessä teltassa opettamassa mm. klovneriaa. Hennatatuointi-pisteessä sai ihania kiemurtelevia kukkakuvio-teoksia käsiin.

 

Kahvilassa tuoksui pulla. Paahtavan auringon alla teltassa riehumisen jälkeen oli hyvä piipahtaa Kontulan nutan kahvilaan juomaan pillimehua ja herkuttelemaan. Mimosa oli kahvilassa kuin kotonaan, ja esitti toimittjantyön lomessa kahvilatyöntekijää.

 

Ehdoton suosikki oli hassut kasvisukkelit. Vihannekset vietiin käsistä! Itsekin oli pakko tehdä oma, kun se näytti niin kivalta! Super hyvä idea, sillä se on todella ekologinen ja monipuolinen vaihtoehdoiltaan. Lapset tutustuivat hedelmiin ja teokset pystyy vaikka syömään koristelun jälkeen.

 

Kuvassa herra möllikkä by; Netta

Juhlat voi tulkita upeasti onnistuneiksi! Kahvila teki hyvin voittoa ja kaikille jäi hyvä mieli. Kontulan ostarissa on hyvä yhteishenki ja kaikilla hymy huulessa.  Näistä synttäreistä puhutaan vielä pitkään.