Kontufest la 1.9 2018, aamupäivä

Luupissa esiintyi Hurjaruuth: Koko perheen mahtava sirkusolohuone, jossa sai kokeilla erilaisia temppuja.
Paikalla oli sirkustaiteilijoita ja live musaa

Bändi

Myös aikuiset saivat kokeilla

Ulkona  jatkui seinän maalaus, Kontulan taideaukio.

Valmistuu

Pikkumaalareita opissa

Tarkkaa puuhaa

Väriä pintaan

Kannua pitää ravistaa paljon

Myös aikuiset tekevät

 

 

 

 

 

 

Yksi kommentti kirjoitukseen ”Kontufest la 1.9 2018, aamupäivä

  1. Cheaponana sanoo:

    Mun mielestä yrittäjä on ihminen jolla on oma yritys, ja joka tienaa sillä yrityksellä rahaa. Mä olen perustanut yrityksen, ja ottanut riskin, ja se on kannattanut. Lisäksi mun yritys tekee muutakin kuin vain mun omia somekanavia, kuten ehkä huomasit jos luit tekstin.Varmasti mukava ja helppo taha tehdä rahaa bloggaaminen ei ole, mutta antoisaa, palkitsevaa, ihanaa, haastavaa, kyllä. Mutta ei helppo tapa tehdä rahaa, voin keksiä tuhat helpompaakin tapaa. Jokainenhan voi perustaa itse blogin ja kokeilla miten helppoa on päästä siihen joukkoon, jotka sillä täysin ja kannattavasti pystyvät itsensä elättämään. Mun mielestä on vähän ikävää, että jotain ammattia ei ajatella oikeana ammattina siksi, että sen työn tekijä nauttii työstään ja se poikkeaa siitä perintesestä yrittäjyydestä. Ihan samat riskit mäkin oon ottanut, ihan samat yrittäjän velvollisuudet muakin koskee. Kiitos hatunnostosta, mutta toivottavasti tämä oikeiden töiden erottelu loppuisi ihan kaiklla, sillä nyt on vuosi 2018 ja työnteko ja yrittäjyys on aika todella monimuotoista nykyään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *