I WANT TO BREAK FREE

 

Ihanan aurinkoinen ja raikas päivä johti sarjakuvakeskukseen. Näkyvyys-näyttelyyn pääsevät kaikki. Teemana on PRIDE- vapaus ja vastuu. Näyttelyn ovat tehneet eri- ikäiset seksuaalivähemmistö-läheiset ihmiset. Sarjakuvakaupan näyttelytila on mukava ja valoisa. Osoite: Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki.

Sarjakuvat ovat upea tapa kuvata tunnetiloja. Ne voivat olla vitsikkäitä tai todella koskettavia. Sarjakuvat ovat myös monen suomalaisen arjessa mukana vaikka he eivät sitä huomaisikaan. Lapsille tilataan Akkaria ja sarjakuvat luetaan sanomalehdestä. Sarjakuvia käytetään myös mainonnassa.

HUOMENNA ON MUN VIKA TYÖPÄIVÄ 🙁

 

Yksi kommentti kirjoitukseen ”I WANT TO BREAK FREE

  1. Fani sanoo:

    Kiinnostuin heti, mitä sarjakuvakaupassa oli myynnissä ja löysin myös nettikaupan https://www.sarjakuvakauppa.fi/

    Oliko näyttelyssä ketään opasta, jos olisi halunnut kysyä sarjakuvista tai Pride-teemasta ?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *