Miten tehdään sarjakuva?

Innostuin kirjastossa käytyäni ja pride-postauksia suunitellessani tekemään ohjeet sarjakuvan tekemiseen. Näillä ohjeilla pystyy tekemään erinomaisia sarjakuvia! Linkistä voit katsoa sarjakuvablogia, joka on tehty muutama vuosi sitten 😉 Ota siitä vinkkejä!

linkki mun sarjikseen

Klikkaamalla kuvista näät ne isompina!

LET´S START!

3 kommenttia kirjoitukseen ”Miten tehdään sarjakuva?

  1. Kynän voima sanoo:

    Sarjakuvaa voi katsoa, vaikkei vielä osaisi lukea. Se on niin käyttökelpoinen ilmaisemaan ytimekkäästi asioita niin lapsille kuin aikuisille: vitsejä, opastusta, mielipidettä…. Sarjakuvahahmo voi olla oma suosikki, onko sinulla joku ?

    Sarjakuvaa voi tehdä kavereiden kanssa jatkokertomuksena- jännä seurata, miten kaveri kuljettaa tarinaa eteenpäin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *