Aurinko suosi Suomenlinnaa

Lähdimme Kivikon nuorisotalon mukana retkelle Suomenlinnaan.

 

Kivikon nuorisotalollakin järjestetään lapsille suunnattu päiväleiri kesän ensimmäisiksi viikoiksi. Lapset tulivat ihanan hyvin toimeen keskenään ja ydinkeskustassakin kulkeminen sujui hyvin. Saavuttuamme Suomenlinnaan söimme kaikki rannassa yhdessä jäätelöt tai muita herkkuja. Yhtäkään lasta reissussa ei jouduttu etsimään pusikoista tai odottamaan jatkuvasti. 😛 Puhuttiin hieman historiasta, ihailtiin tykkejä, kierrettiin melkein koko saari ja syötiin yhdessä eväät puiden varjossa kukkakedolla. Lapsilla oli myös omaa aikaa leikkiä ja tutkia. Mimosa ja Netta nautti.

<3

2 kommenttia kirjoitukseen ”Aurinko suosi Suomenlinnaa

  1. Suomenlinna = Viapori sanoo:

    Upea ilma sattuikin. Hienoa tässä postauksessa oli, että kuvasitte nutalla säännöllisesti leiriviikon aikana käviöiden toimintaa. Lisäksi on mahtava lukea siitä, että nuoret osaavat käyttäytyä hienosti. Liian usein uutisiin päätyy jutut, joissa joku hölmöilee.

    Tämän päivän nuoret ovat upeeta porukkaa !!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *